Kinek hogy teccik..sztem a zsömle jobb.mert az inkább olyan zsömlés a zsemle meg inkább oylan zsmlemorzsá ..szal. a zsemlö/zsömle búza lisztből készül.kezd7tem volna ezzel.. tittéra ugyanaz a czucz mint a pizzánál… szal sztem azt le se írom mert már ot le van..
Vaj
Citromsárgás czucz amit rá kel kenni a zsömlére/zsemléra.az meg izéből készül..napraforgóból vagy miből.kituggya..arra meg rászáll a rigó vagy ki tuggya ki …kicsépelik..asszem..és akkor eljut szépen vhova ott megcsinálják és margarin lesz belőle… persze a margarin meg a vaj is két különböző dolog
Uborka
Az állítólag a farmon , földön, hobbin terem ..és ha minden igaz földben és ha túl nagyra sikeredik akkor kígyó uborka lesz na meg nem akkor savanyú és különböző módon ízesítik
…és akor te ezt avgy azt megveszed ..feldarabolod és beleteszed a szentvics vagy ha úgy akarok szendvicsedbe.
Ketchup
Paradicsomól készül.ezt szint ugyaz mint a pizzánál..az tök jól le van írva azt olvassad.
Majonéz
Sokminden klle hozzá. Pl mustár tojás akkor nem tom még mi olaj ennyi jut msot eszembe..nah és tök finom íze van de én monnyuk magába nem em hanme aketchupot meg a majonázt együtt..úgy ajánlom..de a majonázbe is beletesznek tartósítószereket biztos és az tök gagyi..te meg azt megeszed és akkor a belebe kerül meg mindn kis gusztustalan czucz
….fúúj.
Parizer vagy vmi sonkesz
A sonkesz az sokkal jobb f
űleg a tarja..de msot gondolj bele ott van a a kis állat amiből csinálják egyik nap még ott eszeget aztán a ama másikban meg szépne leváágják..jó undorral felnyisszentik a hasikáját vagy ahol teccik..és kiváágdosnak belőle mindnt….mekkora undor kele már hozzá és akkor a bele ott kilógg… a vére fricskelll.. meg ott mozognak a belső szervei és te azt megeszed…. A vegetáriánusoknak igaza van..monnyuk én nme azért lennék az hanme ez oylan gusztustalan..meg én anti állat vok de sztem ne egyél szentvicset…
Írta: SzŐkEaGy ( a hibákat nem javítom ki mert az sok időbe telne..)